X3MG Community – steg två

Publicerat av Sara Kingdom den

Hej bästa ni!

Jag vill börja med att tacka er som svarat på formuläret ”X3MG – Studiefrågor” i vinter. Det har hjälpt oss jättemycket med att förstå vad tjejer behöver för att komma iväg att sporta. 

Nu har vi på X3MG påbörjat nästa steg i vårt mål, att skapa en bättre framtid för tjejer inom extremsport. Vi skulle uppskatta ifall du tog några minuter av din tid och svarade på enkäten nedan så att vi kan skapa en produkt som passar just dina behov. 

Länk till enkäten hittar du HÄR!

Vi på X3MG vill skapa ett verktyg som gör det enklare för dig att hitta andra tjejer att sporta med

För att kunna skapa en produkt som DU faktiskt kommer att använda, något som gynnar DIN tillvaro och tillför något till DITT liv idag så måste vi höra DINA ÅSIKTER. Vilka funktioner tycker du är viktiga? Vad använder du för något idag? etc. Enkäten tar ca 3-5 minuter att svara på men dina svar gör så att vi får en bättre förståelse av vilka funktioner vi ska lägga in i applikationen.

Alla svar är anonyma såklart. Delta genom att klicka HÄR!

Desto fler som tycker till desto bättre kan produkten bli. Så skulle verkligen uppskatta ifall du tog din tid och ville vara med. 

X3MG har även startat en FB sida och grupp för Umeås extremsports tjejer. Så du får hemskt gärna gå med i dom, där du sammanlänkas med andra härliga tjejer som bor i och runt om i Umeå.

Officiella FB sida – X3M GIRLS & Privata Umeå gruppen – X3M GIRLS (Umeå)

Tack för att du tar dig tiden att läsa och svara på enkäten. Tillsammans gör vi skillnad.

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *