Vi har designat vår första prototyp!

Publicerat av Sara Kingdom den

Efter att vi har tagit in massor av information från er, föreningar och andra appar har vi på X3MG designat vår första prototyp.

På helgens skateboardevent ”Bärs2Fakie” testade vi den på er för första gången och ni kom med jättebra feedback och det är vi så otroligt tacksamma för. Nu kan vi justera, göra bättre inför fler användartester. Vi vill såklart skapa ett verktyg som kommer att underlätta eran vardag, göra det smidigt för er att hitta vart ni kan sporta och andra att sporta med.

I helgen den 2-3 februari kommer vi att befinna oss på KFUM’s klättertävling ”Midvinter bouldern” med våran prototyp som ni får chans att testa och komma med feedback på. Mer info om eventet hittar ni här: facebook , anmälning.

Prototyp designad & skapad av: Hanna Jansson
Idée & projektledare: Sara Kingdom
Event: Bärs2Fakie Organiserat av: Johan Sjöström


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *