Lär dig skejta med X3MG i sommar

Publicerat av Sara Kingdom den

Sommaren är här och det finns gott om skateboardingaktiviteter att njuta av. Vi har i juni firat ”Go Skateboarding Day” med live-musik och tävlingar i Sparken, hejat på våra vänner som tävlade i ”Skateboard Street SM” veckan efter. Intresset för skateboardåkning är enormt just nu i världen och inte minst i Umeå.

Kanske är du en nybörjare som precis har fått sugen att lära dig att åka skateboard, eller så är du en erfaren veteran som har ägnat dig åt det i åratal. Vi på X3MG har insett att det inte alltid är enkelt att lära sig nya tricks på skateboarden. Det är till stor hjälp att ha någon som kan bryta ner trick i olika sektioner och ge tips om vad som har fungerat för dem.

Därför har jag tillsammans med några lokala skateboardåkare i Umeå skapat ”Lär dig skejta” -videos som kommer att släppas varje vecka. Håll i hatten, den första videon kommer redan nästa Fredag!

Alla videos kommer att laddas upp på vår YouTube-kanal och kortare versioner kommer även att delas på Instagram. Vi skulle också bli glada om du delar dina framsteg och taggar oss med @x3mgirls. Se till att följa oss så att du inte missar när nästa video släpps.

Vi hörs igen på fredag när den första videon läggs ut.

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *