Farväl 2023! 

Publicerat av Sara Kingdom den

Det börjar bli lite av en tradition att blicka tillbaka på det gångna året. 2023 har varit ett växande år för X3MG. Vi har fått sällskap av två ny stjärnor: Evelina Rönnbäck, fotograf & journalist och Hanna Jansson, UX designer. Vi har även fått en inkubatorplats i Umeå och börjat övergå mer mot namnet X3MG istället för X3M GIRLS (mer info om det i januari). Vi har startat en Youtube kanal med ”Lär dig skejta – Videos” och anordnat skatebord events i Umeå och mer evenemang för extremsportstjejer kommer det att bli 2024.

Under 2023 har vi även skrivit en hel drös med spännande och intressant blogginlägg. Här har vi valt ut några favoriter:

Vi har stora planer inför 2024. Så håll utkik på alla våra plattformar så att du inte missar nästa bauta nyhet.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *