Välkommen Evelina – ny bloggare hos oss

Publicerat av Evelina Rönnbäck den

Tjenare!

Mitt namn är Evelina Rönnbäck och jag vill bara hoppa in och berätta att jag kommer börja skriva lite för X3M-girls och tänkte därför presentera mig lite kort. Eftersom jag bland annat håller på med vågsurf kommer vi även börja inkludera mer av det här på webben, vilket känns jättekul och jag hoppas ni också kommer gilla det!

Nåväl, vem är jag? Jag kommer från Umeå men brukar beskriva mig själv som lite av en studsboll. Jag jobbar som frilansfotograf och skribent och rör mig dit hjärtat och jobben tar mig. Jag arbetar framförallt med dokumentärfotografi med fokus på globala utvecklingsfrågor (så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer). En stor del av mitt fotografi ägnar jag även åt sportfotograf, inte minst med inriktning på äventyr- och extremsport. Allra helst lägger jag gärna lite extra fokus på jämställdhet inom idrott då det ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är själv en aktiv tjej som varierar mina säsonger mellan klättring, friåkning, surf och gymträning. Det har sina utmaningar att få ihop pusslet av alla mina passioner, intressen och jobb men det är värt till tusen procent. Mycket av min tid spenderar jag i vågorna i Ericeira, Portugal, i pudret i Kittelfjäll eller som just nu i min favoritklätterhall hemma i Norrland om jag inte är ute på uppdrag någon annan stans runt om i världen.

Vad som händer här näst vet en aldrig riktigt, men en sak är säker och det är att jag ser fram emot att få hänga lite här på webben för X3M-girl. Ser fram emot att få möta och ta del av många spännande extremsportshändelser tillsammans med er här framöver.

Tjingeling och kram!

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *