SM-VECKAN i UMEÅ 2023

Publicerat av Sara Kingdom den

Hej alla fantastiska X3MG tjejer!

Ni har väl inte missat att SM-veckan äger rum i vår vackra björkstad Umeå i år?! Det här är verkligen en händelse ni inte vill missa, och jag vill nu ge er några fantastiska skäl att komma och titta på all action.

Först och främst är SM-veckan en av landets största idrottsevenemang, där landets bästa idrottare tävlar inom olika sporter och discipliner. Det är en otrolig möjlighet att få se elitidrottare i aktion och inspireras av deras prestationer. Det är en verklig kraftkälla av energi och motivation som kommer spruta ur varje tävlingsarena.

27 JUNI – 2 JULI

SM-VECKAN I UMEÅ

Vi har en sån tur att det kommer att tävlas i tre av våra favorit grenar: Klättring, Skateboard Street & Skateboard Slalom. Mer info om plats & tid hittar du i respektive länk:
Led-Klättring: https://smveckan.se/umea-2023/program/klattring/
Skateboard Street: https://smveckan.se/umea-2023/program/skateboard-street/
Skateboard slalom: https://smveckan.se/umea-2023/program/skateboard-slalom/

Umeå, med sin unika natur och charmiga atmosfär, är den perfekta platsen att njuta av SM-veckan. Den här levande staden vid älven erbjuder en mängd olika aktiviteter för både deltagare och åskådare. Du kan upptäcka Umeås kulturarv, utforska dess vackra parker och trädgårdar eller helt enkelt njuta av den pulserande atmosfären i stadskärnan. Det är en plats där du kan känna dig som hemma och samtidigt uppleva spänningen av ett stort idrottsevenemang.

Förutom tävlingarna finns det också ett brett utbud av underhållning och evenemang som håller dig engagerad hela veckan. Konserter, utställningar, seminarier och mycket mer kommer att fylla Umeås gator och torg. Det är en perfekt chans att umgås med familj och vänner, skapa minnen och ha roligt tillsammans.

SM-veckan handlar inte bara om idrott, utan också om gemenskap och samhörighet. Det är en möjlighet att träffa människor från hela landet och dela upplevelser och glädje. Du kommer att känna en enastående atmosfär av sammanhållning och stolthet när Umeå välkomnar idrottare och besökare från när och fjärran.

Så, kom, låt oss tillsammans heja på våra hjältar, skapa minnen och göra SM-veckan i Umeå till något alldeles extra. Oavsett om du är en sportentusiast, en äventyrare eller bara vill uppleva något nytt och spännande, så är SM-veckan i Umeå platsen att vara på!

Vi ses där, redo att heja, uppleva och fira det bästa som svensk idrott har att erbjuda!

Ta hand om dig & kör hårt!

Källor:
https://smveckan.se
https://smveckan.se/umea-2023/program/
Ladda ner appen och missa inget:
https://smveckan.se/ladda-ner-sm-veckans-app/
BILDER: Sara KINGDOM X, https://www.kingdomx.se

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *