Skejta med andra tjejer på sportlovet – anmäl dig idag!

Publicerat av Sara Kingdom den

Spendera en heldag tillsammans med andra tjejer på skateboard. Vi vet att inte alla familjer åker iväg till fjällen under loven och tycker därför att det är extra viktigt att anordna detta event för tjejerna i Umeå igen. För två år sedan var det en superhit. Detta är en dag då tjejer får umgås med andra, skejta ihop och bara ha kul. Ingen tidigare erfarenhet behövs men vi ser dock att man kan vara ganska självständig. Det finns utrustning att låna utan extra kostnad och vi bjuder på lunch.

UNGEFÄRLIGT UPPLÄGG: 

10:00 Vi börjar dagen men en namnrunda och lek.
10:30 Fri skate. 
11:30 Vi bjuder på LUNCH. 
12:00 Fri åkning + Tryck din X3MG T-shirt. T-shirts att trycka på bidrar vi med. 
14:00 Avslutning.
14:30 Hej då! 

Anmälan är öppen! Vi har möjlighet att ta emot 25 st deltagare, så knip din plats redan idag. Anmäl dig: här. 

NÄR: 6 mars 2024
TID: 10:00-14:30
VAR: Lokalen, Ersboda, Gräddvägen 15B

Vi tycker det är viktigt att pengar inte ska vara i vägen för att någon ska kunna delta, därför är eventet GRATIS! Men, för oss att genomföra detta kostar det 250 kr per/deltagare, så vi kör en betala efter förmåga policy. Ni kan skänka en gåva på våran Open Collective sida, antingen under sponsra en tjej eller under övrig donation. Alla pengar går enbart till att genomföra eventet. Tack för att du hjälper till och skapar fler möjligheter för tjejer.

BETALA EFTER FÖRMÅGA hittar du här!

Reel från eventet som hölls för två år sedan kan du ser HÄR!

Vi ses på sportlovet v.10 onsdagen den 6 mars. Glöm inte att anmäla dig här. Bjud med en vän och dela gärna med andra. 

Har du en övrig fråga, maila: info@x3mg.com


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *