Säsongsstart och Hemavan Open

Publicerat av Evelina Rönnbäck den

Skidsäsongen närmar sig med stormsteg. En av de första skidorterna att öppna är Hemavan som kör säsongsstart  och Hemavan Open den 1-3 december.

I norra fjällvärlden har snön redan hunnit landa och vi kan inte annat än att längta ännu mer till vintern i vetskap om att snön gjort sig hemmastadd redan nu. Kanske passar därför en säsongsstart i Hemavan för dig som inte kan hålla dig från brädan eller skidorna längre?

Fredag den 1 decemeber klockan 10.00 öppnar Centrumområdet i Hemavan. Utöver härligt nypistade backar taggar vi också inför åkning i Hemavan Snowpark som också kommer vara öppen för åkning både i hopp och rails.

Spana in hemavan.nu för mer info

Ta hand om dig & kör hårt!

Kategorier: Sverige

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *