Välkommen hit!

Publicerat av Sara Kingdom den

Vad roligt att just du har hittat hit. Här vill jag skapa en trygg plats där du kan inspireras och uppmuntras till att vara den tjej du alltid velat vara.

I den här bloggen har jag valt att fokusera på fyra övergripande kategorier som jag anser är viktiga och intressanta att läsa om. De fyra ämnena är: inspiration, jämnlikhet, tjejer runt om i världen och klimatet. Läs mer här nedan vad de kommer innehålla:

Extrem sport

Självklart kommer vi att prata sport. Lyfta fram kvinnliga förebilder. Tips om hur du kan börja med en helt ny sport eller pusha dig till att bli ännu bättre i den du redan utövar.

Inspiration

Vi alla behöver en boost i vardagen ibland. Vi behöver inspireras, bli påmind att allt är möjligt bara vi tror på oss själva, känna att vi inte är ensamma och att allt kommer att bli bra.

Jämnlikhet

Visst har vi alla känt en viss orättvishet någon gång i våra liv för att vi har bröst och inte en snopp mellan benen. Det kan ha varit på fotbollsplan? I hoppbacken? I skolan? Med kompisarna eller kanske till och med hemma. Jag tycker det är viktigt att inte bara prata om dessa orättvisor utan också utbilda oss varför det är så här och försöka hitta lösningar som kan förändra detta så att framtida kvinnor inte ska behöva gå igenom samma saker.

Tjejer runt om i världen

Här vill jag ge plats åt alla ni fantastiska tjejer som bor på denna jord. För vi är många och jag vill att era berättelser ska bli hörda.

Klimatet

Det går inte att titta åt andra hållet längre och lämna ödet i regeringarnas händer. Vi alla måste börja inse att vi är i den här smeten tillsammans och tillsammans kan vi ge framtida genrationer en ljus framtid.

Även om vissa av mina ämnen kan vara lite känsloladdade tycker jag att det behöves pratas om och jag vill alltid hitta ett positivt sken i det mörka. Tro på att förändring kan ske bara vi tillsammans gör något åt det.

Nu har jag babblat på alldeles för länge men jag hoppas att du kommer att trivas här och kan hitta likasinnade människor att sporta med. Om du inte redan gör det följa oss på instagram: @x3mgirls

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *