Snowboard inspiration inför vintersäsongen

Publicerat av Sara Kingdom den

Denna helg var tanken att jag skulle till fjällen med ett gäng grymma brudar. Filma när de utövar grymma tricks och bara njuta av att få stå på brädan igen efter några års uppehåll. Dock tack vare det här härliga viruset som går runt har Hemavan Open flyttats till en helg senare i år. Vi får hålla tummarna att vi får åka då istället.

Inte sitter vi här med sura miner för det. Det är sånt som händer så istället kan man istället spana in dem här fantastiskt duktiga snowboard brudarna som nyligen lagt upp denna all-woman snowboard film där de kör street lite var som helst. Ner för trappor, rails, tunnlar, parker, stängslen, stora drops, skogen. Själva filmen är en fortsättning från första filmen ”The Uninvited” Jess Kimura släppte 2018 för att ge de kvinnliga snowboardåkarna den filmtid de förtjänar. Efter att första filmen var själv finanierad har North Face kommit till att sponsra denna. Inte bara har Jess filmat i sin hemstad British Columbia, Kanada utan även i länder som Island, Sverige, Finland, Japan, Austria, Minnesota, Vermont, Utah och Michigan. Det är grymma. Se hela filmen här:

Medverkande: Jess Kimura, Ylfa Runarsdottir, Miyon Yamaguchi, Savannah Shinske, Naima Antolin, Taylor Elliott, Maggie Leon, Darrah Reid, Elena Graglia, Corrine Pasela, Kaleah Opal m.fl

Jess Kimura pratar i en intervju att hennes inspiration till filmen kommer ifrån hennes negativa upplevelser genom åren. Hon vet mycket väl hur det känns att bli utklippt ur ett projekt och inte få den filmtiden som en på hennes nivå förtjänar. I och med att det finns tjejer som henne som inte ger vika till det uråldriga systemet vi ser förändring och dagens unga tjejer får sånna här underbara filmer att titta på.

Bara att tagga igång för vintersäsongen. Låt dig inspireras och börja shredda i din hemstad. Tagga gärna oss @X3Mgirls på instagram i era videos och använd hashtaggen #x3mgirls

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *