Tjejskejt i Umeå!

Publicerat av Sara Kingdom den

Titta hit alla Umeås skejttjejer och de som är i närheten. Sommaren är här och skejtbrädan plockas fram. Solen skiner och marken är torr. Kul att se så många tjejer där ute i parkerna. Vi blev ju ett gäng som brukade vara på tjejskejten i lokalen i höstas innan den stängde. Därför har jag tillsammans med några andra tjejer i stan anordnat så vi kan alla träffas och ha tjejskejt ute i sommar.

Första träffen blir onsdagen den 9 juni
kl 18:30-20:00 i Hagas skejtpark

Ja, så första träffen är bestämd. Vi valde att vara i Hagas skejtpark då vi kan vara lite mer för oss själva och det finns mycket variation. Vi tycker det kommer bli så kul att få träffa ni som skejtar och skejta tillsammans med er. Det spelar absolut ingen roll om du känner dig som en nybörjare eller proffs. Det blir ett härligt tillfälle för att träffa andra, fråga om tips och ha kul. Alla är välkomna!!

Jag har även anordnat att lånebrädor kommer att finnas att låna av oss på plats, så bara att ta med alla era polare som är sugen på att prova.

Hoppas vi ses där! Så får vi se om det kan bli en grej som vi kan fortsätta med mer i sommar.

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *