Skejtskola i Sparken, Umeå

Publicerat av Sara Kingdom den

Lokalen har stängt, solen skiner, snön smälter bort, fåglar kvittrar och asfalten blir sopad. Dags att börja smaka betong igen i dom härliga parkerna vi har runt om i Umeå. Tjejskejten må vara slut men det kommer finnas tillfällen att hänga ändå. Vecka 26 & 33 har Hamnmagasinet anlitat Sara & Leo att hålla i skejtskola i Sparken, Umeå.

Det är bara att dyka upp någon gång mellan 14:OO – 18:30 och stanna så länge det passar. Har du egna skydd, hjälm och bräda ta med det, annars finns det är låna där. Sara & Leo kommer finnas där och coacha er på just det ni vill lära er. Kom en dag eller kom alla. Det är helt up till dig.

Vi ses i sommar ☀️

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *