Skateboard läger på KFUM Nydala 2022

Publicerat av Sara Kingdom den

Vilken sommar det har varit på KFUM Nydalas lägergård i Umeå. Det är flera läger som håller på samtidigt med olika aktiviter. I år har vi även styrt upp två hela veckor med skejtläger. Det är så roligt att skejt är tillbaka efter flera års uppehåll.

På skejtlägerna fick barn mellan 8-13 år lära sig att skejta mini-ramp. Förutom att utveckla sina skills i rampen och på brädan fanns det tid till att svalka sig i Nydala sjön, leka lekar och smarbetsövningar, äta god mat, hoppa studsmatta och göra volter, åka på utflykt till sparken eller Stöcksjö, skratta , pyssla, kasta i ledarna i sjön och en massa annat skoj.

Det som jag tyckte var extra roligt var att hälften av alla som deltog i just skejtlägerna var tjejer. Här är några klipp från lägret v.27.

Stämningen var episk

Fler bilder från veckorna:

Dragkamp mot Bowser v.33
Mycket åkning i rampen
Sammarbetsövningar
Dagsutflykt till Stöcksjö.
Burträskbingo uppdrag att knuffa ner Dän (lägergårdschefen) i sjön.
Skejtarna blev visst lite blöta dom med, haha.

KFUM Nydala lägergård är något alldeles speciellt. Vi tar med oss massor av roliga minnen och nya vänner. Jag är så impad på hur snabbt alla har lärt sig nya saker på brädan dessa veckor. Från att många aldrig ens testat droppa in förut till att nu droppa in och göra tricks som rock-to-fakie, kick-turns, tail-stall och mer. Jag hoppas verkligen att vi ses där nästa sommar igen och ni som inte var med i sommar joinar oss sommaren 2023.

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *