UMECOM 2022

Publicerat av Sara Kingdom den

I år fyller Umeå 400 år. Umeå komuns egna festival som går av stapeln den 27 augusti bjuder på en massa roligt för hela familjen. Med temat vi blickar framåt har vi på X3M GIRLS blivit tillfrågade att hålla i skejt i sparken.

KL 10:28

Kommer jag, Sara Kingdom att stå på scenen i Broparken och prata lite kort om vad X3M GIRLS är och hälsa er alla välkomna till sparken och skejta tillsammans med mig.

KL 11:00

Skateboarding drar igång i sparken. Om du inte skulle ha med dig en egen bräda så finns det skateboards, skydd och hjälm att låna på plats så det är bara att komma och testa på.

KL 14:30

Avrundar vi dagens aktivitet.

På plats kommer det finnas vatten att fylla på och förhoppningsvis kommer vi ha skön musik att skejta till också.

KL 19:00

”Pitcha din ide” börjar på scenen i broparken. Där kommer Sara Kingdom att stå och berätta om sin ide om att skapa en app för just oss tjejer som utövar extremsport.

I en mansdominerande extremsportsvärld vill jag skapa en app som hjälper att föra samman tjejer i Umeå, i Sverige och ute i världen så att den som vill, vart hon än är, kan hitta likasinnade tjejer att sporta med. 

Sara Kingdom

På ide pitch aktiviteten hoppas vi att vi kan få massor av kloka råd och kontakter till hur vi förverkligar denna ide och göra den så bra som möjligt. Kom dit och var med och påverka. Aktiviteten avslutas vid 20:00

Som ni kan se kommer det vara en fullspäckad dag inte bara från X3M GIRLS utan även med allt annat som händer runt om i Broparken. För hela dagsschemat och mer info om själva festivalen spana in UMECOMs hemsida genom att klicka här!

Hoppas vi ses på lördag 🙂

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *