IKSU:s 100 BOULDERS

Publicerat av Sara Kingdom den

Nu är det dags igen, IKSU har anordnat ännu en 100 boulders tävling. Tävlingen går av stapeln på Lördag den 17 September och går ut på att du ska klättra och klara av så många boulders som möjligt. Den som matchat slutgreppet på flest problem vinner.

Det är en superrolig tävling där man verkligen får utmana sig själv. Förra tävlingen var alla problem grå-markerade vilket innebar att du som klättrar inte vet vilka svårighetsgrader problemen har, vilket göra att du testar en massa boulders du kanske inte skulle ha testat om du sett markeringen.

KLÄTTERTÄVLING
var: IKSU Sport
när: 17 sept

Varför inte utmana dig själv och se hur många av de etthundra boulders du klara av. För mer info och anmäla besök IKSUs hemsida här.

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *