TJEJSKEJT, Umeå drar igång igen

Publicerat av Sara Kingdom den

Löven på träden har börjat att skifta från grönt till rött, brunt, gult, orangt. Kylan kryper fram om kvällarna och frosten lägger sig vissa mornar. Hösten är här med stormsteg. Men inte är vi ledsna för det? Det betyder att alla snösporterna drar igång igen och vi i Umeå har en nyrenoverad skejtlokal att åka i!

Denna vecka öppnar lokalen på Ersboda igen. Tjejskejten kommer att hållas öppet av Alexandra och Sara på torsdagar 17-19. Denna tid är avsatt för tjejer & ickebinära att få åka och umgås tillsammans. Det är ingen skola utan alla åker på eget initiativ.

ALLA TORSDAGAR
17-19
LOKALEN, ERSBODA

GRäddvägen 17

Kom som du är eller varför inte ta med dig en kompis som är sugen på att testa. Som vanligt finns det lånebrädor, skydd och hjälm att låna gratis för den som inte har eget. Terminskort/dagskort för att åka säljs på plats.

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *