Lova Bäckström – ”Jag vill kunna leva på snowboard”

Publicerat av Sara Kingdom den

Vi har fått äran att träffa Lova Bäckström. En snowboard åkare från byn Kassjö som ligger utanför Umeå. Lova var bara dryga två är när hennes pappa ställde henne på brädan för första gången. Sedan dess med några års upphåll på skidor har hon hängt på pappa Henke flitigt även in i parken som ung.

Lovas hemmabacke är Middagsberget, Vännäs där du ofta ser henne hoppa och raila i parken. Det var när Lova testade på att tävla i snowboard som hon förstår att man kan ju faktiskt leva på det. Nu är Lova 16 år och pluggar på snowboard-gymnasiet i Malung där hon fortsätter sin resa mot sina snowboardmål.

Vill du se mer? Spana in hennes instagram: Lova Bäckström

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *