SKATE JAM + BIOPREMIÄR i UMEÅ

Publicerat av Sara Kingdom den

Vi har fått äran att samarbeta med skaparna bakom skejtfilmen ”PUSHING från Rättvik till Kalifornien”. Det kommer att hållas en exklusiv förhandspremiär av filmen i Umeå den 16 September. I samband med filmen anordnar vi en riktigt skate-fest med DJ, skate och priser som ett fint avslut på sommar-säsongen. Det vill ni inte missa!

Vi kommer att flytta dit fler obstacles att skejta på, DJ kommer att spela feta tunes och det kommer vara en massa gött häng. Det kommer finnas priser att vinna från sponsorerna VANS och biobiljetter till filmen.

SKATE JAM

Vasaplan, utanför Folkets Hus, Umeå
Lördag 16 september
13:00 – 16:00

BIOPREMIÄR

FILM: Pushing
VAR: Folkets Bio
NÄR: 16 september kl 18:00
KÖP BILJETT: här
RABATT KOD: välj ”Umeå Skejt”

Under ett sommarläger i Sverige 1984 uppfinner skateboardproffset Mike McGill världens då svåraste skateboardtrick – The McTwist.

Det blir startskottet för en spektakulär ny era inom sporten. 40 år senare väcks det förflutna till liv. 10-åriga Hedda drömmer om att en dag landa det legendariska tricket och hon tänker försöka på platsen där allting började, i Rättvik. ”Pushing – från Rättvik till Kalifornien” är en film om vänskap, mod och hur en gemensam passion kan göra det omöjliga möjligt.

Mer info och biljett till bio köper du här: Folkets bio

Dela med era vänner. Så ses vi på Lördag!

Ta hand om dig & kör hårt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *